Lähetyskotifinspong.jpg

Lähetyskotimme sijaitsee Finspångissa, Sankta Marias Väg 40. Lähetyskodin tilaisuuksista saat lisää tietoa kalenteristamme ja kotisivuiltamme ladattavasta Ystävä-lehdestä. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita tilaisuuksiin kuuntelemaan Sanaa ja kokemaan uskovien yhteyttä sekä Vapahtajamme läsnäoloa!

Osallistumismaksut: Aikuiset: Kahden päivän tilaisuuksilta 300kr, kolmen päivän tilaisuuksilta 350kr, hinnat sisältää majoituksen ja ruokailut, (Omat liinavaatteet mukaan.) Nuoret 7-16v: Puoleen hintaan. Lapset alle 7 v. ilmaiseksi.                                            

Majatalo

Tule majoittumaan rauhalliseen Puolimatkan majataloomme! Hinnat: 150 kr/yö/aikuinen, 7-16v. puoleen hintaan ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Perhehinta majoituksesta 400 kr/yö (sis. 2 aikuista ja 3 lasta, seuraavista norm. veloitus). Omat liinavaatteet. Poikkea matkallasi Puolimatkan majataloomme Finspångissa, kun olet matkalla Osloon, Malmöön,  Kööpenhaminaan tai muualle. Lähetyskotimme löytyy matkasi varrelta!

Majoitusvaraukset: puh. +46 70 309 07 80 tai 050 590 5077 (Suomen numero) tai  s-posti kari(at)teikari.org.

Maksu

Pankkiyhteys:
Sveriges Finskspråkiga Ev.-luth. Folkmission
Sankta Marias Väg 40
612 92 FINSPÅNG
SVERIGE

IBAN: SE28 9500 0099 6034 0041 5406
BIC: NDEASESS

Viestiin NIMESI ja sana MAJOITUS. Maksaessasi kruunuissa tilillemme suomalaiselta tililtä käytä ulkomaanmaksutoimintoa.

Ympäristö

Lähetyskoti on keskellä luonnonkaunista maalaismaisemaa. Lähistöllä on paljon kaunista lehtometsää sekä monia järviä

Retkeilykohteet

Yksi seudun suosituimmista retkeilykohteista on Kolmårdenin Eläintarha, jonne on matkaa n. 45 km.

Kahden tunnin ajomatkan päässä Vimmerbyssä on laspsiperheiden suosima Astrid Lindgrenin maailma. Samoin läheltä löytyy Reimyren lasitehdas, Götan kanava jne.

Vain muutaman kilometrin päässä on Sankta Marian kirkko.

Kirkko on valmistunut 1100-luvulla, Finspångin linna ja linnanpuisto 1600-luvulta, sekä lähetyskotimme vieressä Risingen kirkko. Lähellä on useita uimarantoja, golfkenttä ja hienoja kanoottireittejä. Ostosreissuja voi tehdä Finspångin keskustaan ja Norrköpingiin.

Sijainti

Lähetyskoti sijaitsee n 180 km Tukholmasta. Ajoaika n. 2 tuntia.